Inschrijven voorleessessies bij Comes. For Happy Kids voor kinderen van 4 tot 8 jaar

Er zijn 3 sessies gepland over 3 verschillende onderwerpen. Meer info over elke sessie vind je verder in dit inschrijvingsformulier.

Deze voorleessessies zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen Comes. For Happy Kids, Duurzame Heistenaars en Planeet Heist

Vanessa heeft haar inspiratie gehaald uit de boeken van Sustainable Stories.

Daarnaast is er ook de officiële opening van Comes. tweedehandshoekje 'Second Smiles' met een glaasje bubbels uiteraard.

Waar? Bij Comes. For Happy Kids, Bergstraat 31, 2220 Heist-op-den-Berg.

Wanneer? 16 september, keuze uit 3 verschillende sessies.

Prijs? Deelname is gratis

13.30 u - 14.00 u: Een dak voor slak

"Elke avond kijkt Eekhoorn vanuit haar warme nest naar de sterren. Dat maakt haar het allergelukkigst. Maar dan ontmoet ze een slak die het veel minder warm en knus heeft dan zij. Zal het Eekhoorn lukken om Slak te helpen?"

14.30 u - 15.00 u: Trol wil weer lol

"Elke dag slingert Aap door de lianen in het woud, want dat is waar Aap blij van wordt. Tot Trol daar een stokje voor steekt. En Trol is helemaal niet blij, want Trol maakt geen lol. Zal het Aap lukken om daar iets aan te veranderen?"

16.00 u - 16.30 u: Vlinders moed geeft gloed

"Vlinder is verliefd. Elke nacht fladdert ze naar het meer om haar mooie Vuurvliegje te zien. Maar Vlinder geeft geen licht, dus hoe zal Vuurvliegje haar ooit opmerken? Ze zoekt allerlei manieren om licht te maken. Denk je dat het Vlinder zal lukken?"

Vanessa leest het boek voor en doet erna nog een kringgesprekje of een kleine knutselactiviteit. Elke sessie wordt afgesloten met een hapje en een drankje in het thema; hapjes met restjes, gezonde hapjes en drankjes, en eentje met zo weinig mogelijk energie gemaakt.Naam(Vereist)
Geslacht
We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je inschrijving te bevestigen en om je een herinnering te sturen voor de voorleessessie.
Vink hier aan voor welke voorleessessie je voorkeur uitgaat(Vereist)