Take away: NEO cucina verde
Een op de Italiaanse keuken geïnspireerde takeaway/traiteur met groenten in de hoofdrol. Ze volgen de seizoenen, waardoor hun kaart regelmatig verandert.
Hun gerechten worden allemaal huisgemaakt, zowel de pasta, het brood, de sauzen en desserts. Kwaliteit is hierbij van het grootste belang.
Ze werken samen met groenteboeren uit de streek, Onslogischvoedsel (bio), Akelei (bio), Asperges Goris en Gebroeders Vercammen. Ook werken ze uitsluitend met biologische eieren voor het bereiden van de pasta’s, desserts, … en bijna al hun kazen zijn biologisch. Ook de verpakkingen zijn ecologisch.
Hun ecologische slogan is: kwaliteit van de producten en respect voor dier en natuur zijn de belangrijkste redenen om met biologische producten te werken.
Opgericht in 2020
Zaakvoerder: Frederik Lintermans
Assortiment
- Aperitiefschotel
- Voorgerechten
- Hoofdgerechten
- Desserts
- Sharingmenu
- Menu’s op maat voor (tuin)feestjes
Enkele voorbeelden van voor- en hoofdgerechten die op de kaart staan:
Fiori di zucchine, gevulde zappho courgette, pizzetta met gegrilde groenten, bruschetta van huisgemaakte focaccia en tomaatjes, tagliatelle met salsa al pomodoro en gegrilde seizoensgroenten, melanzane, ravioli met warmoes en salieboter.
Dessertjes: zanddeegtaartje met citroen-limoen cremeux en meringue italienne , tiramisu, chocomousse met biscuit vanille en hazelnoot.
Adres
Peerdsdonkendreef 15
2221 Booischot
Openingsuren
Afhaalmomenten: woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 u tot 18.00 u en zaterdag van 12.00 u tot 15.00 u.
Leveren: woensdag en donderdag leveren wij tussen 17.00 u en 19.00 u.
Bestellen kan online of telefonisch.